Gezonde Yoghurt Cake Maken

Tien overheerlijke cake recepten die jij met je gezonde levensstijl zeker wil proberen. De naam yoghurt cake doet mij denken aan een gezonde cake.

Zondag Bakdag Citroen Yoghurt Cake As Cooked By Ginger Voedsel Ideeen Cake Beste Recepten

Yoghurt cake is heel makkelijk te maken.

Gezonde yoghurt cake maken. Helaas is dit geen gezond bakrecept. Bijvoorbeeld zonder geraffineerde suiker. Het fijne aan een yoghurtcake is dat hij lekker is als snel ontbijt.

Gezondere baksels Gezonde yoghurtcake met blauwe bessen. Dit recept is Piets diabeet vriendelijke en suikervrije versie van het yoghurt cake recept zonder boter. Mix de bloem bakpoeder kaneel in een kom.

Heb je eenmaal yoghurt gemaakt dan kun je makkelijk weer een nieuwe hoeveelheid maken door een beetje van je yoghurt apart te houden en dat weer te gebruiken voor de nieuwe batch. 125 volkoren meel 3 tl bakpoeder 25 tl kaneel 50 g boter gesmolten 2 tl vanille extract 4 geprakte bananen 1 ei 2 el melk. Mocht je de pannenkoekenmix van Panash niet in huis hebben kun je deze chocolade yoghurt cake ook gewoon prima maken.

De lente staat weer voor de deur. Deze cake met yoghurt is lekker fris en krijgt een bite door de appel. Koolhydraatarme cake met appel en noten.

Draai de oven vervolgens terug naar 110 graden en bak de gezonde cake nogmaals 15 minuten af. Verwarm de oven voor op 175C. Klop de eiwitten stijf en spatel ze voorzichtig door het beslag.

En zo is de griekse yoghurt cake met banaan ontstaan. Ik wil geen suiker toevoegen maar fruit als zoetmaker gebruiken. Deze keer wil ik graag de lekkere gezonde cake onder de aandacht brengen.

Perfect om onze eigen geplukte appeltjes op te werken. Dus dat is al beter dan dit Cake Basisrecept. Check deze gezondere taart en cake recepten maar.

Wat heb je nodig. Eigenlijk is dit een gewone appelcake maar de yoghurt vervangt de suiker. Als je met een sateprikker erin prikt en deze komt er schoon uit is je cake gaar.

Doe alle natte ingrediënten boter vanille geprakte bananen ei en melk in een ander kom en meng goed door elkaar met een vork of garde. Wellicht krijgt de cake dan nog meer de chocoladesmaak. Dit yoghurt cake recept is frisser en minder vet dan een basis cakeVoor een frisse smaak en luchtige textuur is deze yoghurt cake perfect.

En nee dat betekent dus absoluut niet dat je aan smaak inlevert. 7 recepten voor een gezonde cake. En daar kunnen we deze gezonde yoghurtcake met blauwe bessen nu ook aan toevoegenLekker snel klaar en heerlijk zoet.

Bijgevolg smaakt de cake wel net dat ietsje anders. Frisse cake De cake is heerlijk fris. Dit zorgt ervoor dat de cake niet inzakt door het temperatuurverschil.

Of je baksel vegan maken of groenten erin verwerken. Ik ging met Axelle aan de slag om een appel-yoghurtcake te maken. Ik ben altijd op zoek naar bakrecepten die voedzaam zijn.

4 uitdagingen om een cake te bakken zonder suiker en zonder boter. Gezondere baksels Gezondere cake met yoghurt en citroen. Deze notencake en haver-ontbijtkoek behoren tot onze favorieten.

Klop er dan de Griekse yoghurt door samen met het amandelpoeder de bloem en het bakpoeder. Ik kan me zo voorstellen dat je meer van deze lekkere recepten zou willen maken. Deze cake is ook ideaal om in plakjes te snijden om vervolgens per plakje in de vriezer in te vriezen zo heb je altijd een lekker tussendoortje of ontbijt.

Alles in een kom doen mixen en dan de oven in. Splits de eieren en voeg een voor een de eidooiers toe aan het beslag. Van voedingsexperts als Vivian Reijs Anne Marie Reuzenaar en Voedzaam Snel.

Door de grote hoeveelheden suiker in ons eten moeten wij sowieso wennen aan suikervrij of minder suiker dan normaal eten. Neem dan in plaats van de pannenkoekenmix 100 gram 75 gram bloem of speltbloem en 25 gram cacaopoeder. Een gezonde cake zonder suiker of vetstof maar met Stevia en yoghurt en Callebaut chocolade 83 cacao.

De Appel-Yoghurtcake bevat amper suiker wat de yoghurt vervangt dit ingrediënt wat het vier-uurtje toch net dat ietsje gezonder maakt. Afgelopen weekend gingen we aan de slag met een gezonde appel-yoghurtcake. Zoals jullie misschien wel weten zijn wij dol op gemakkelijke en gezonde tussendoortjes die je zoete trek stillen.

Oké het duurt nog héél even maar deze frisse yoghurtcake helpt je om alvast in de stemming te komen. Ook niet geheel onbelangrijk hij is net zo lekker. INGREDIENTEN 250g Zelfrijzende bloem 250g griekse yoghurt 5 eieren 30g Stevia vervangt 300g suiker 5 cl lauwe melk handvol chocolade pellets Callebaut 83 cacao.

Er gaat alsnog kristalsuiker in máár het is een cake met yoghurt ipv boter. Klop de boter met de suiker en de vanillesuiker tot een luchtige massa. Ik wil baksels maken die minder zoet zijn maar toch lekker.

Als topping voor deze appel cake gebruikte ik mijn home made dadelpasta mega makkelijk te maken en natuurlijk ontzettend lekkerIk maakte deze keer de cake in een brownievorm eigenlijk maakt het verder niet uit je kan ook gewoon een cakevorm gebruiken. Je zou de appel ook kunnen vervangen door blauwe bessen of citroenrasp door het beslag te doen. Deze variant met citroen en maanzaad is geïnspireerd op de populaire yoghurtcake met blauwe bessen die we al eerder maakten.

Dit gerecht is best makkelijk te maken en de meeste ingrediënten zul je wel in huis hebben. Wil je snel nog even iets lekkers maken voor bij de koffie. In de 10 x serie zijn al behoorlijk wat lekkere recepten voorbij gekomen.

Zonder dit zou ik de cake te saai vinden denk ik. Dat is dan ook precies wat ik heb gedaan in dit heerlijke yoghurt appel cake recept. Ideaal basisrecept voor lekker luchtige suikervrije yoghurt cake met stevia en bovendien extra gezond zonder boter margarine noch olie.

Deze appel-yoghurtcake heb je in een handomdraai gemaakt. Gezondere taart en cake recepten 1. Schep de blauwe bessen er doorheen en bak de yoghurt cake in 30 minuten in het midden van de oven.

Het zelf maken is behalve leuk ook gezond en je weet in ieder geval zeker dat er geen rare toevoegingen aan je yoghurt zijn.

Griekse Yoghurtcake Met Blauwe Bessen By Aranka Een Lifestyle Food En Beautyblog Met Een Persoonlijke Twist Lekker Eten Cakerecepten Eten Recepten

Griekse Yoghurt Cake Met Banaan Voedsel Ideeen Griekse Yoghurt Griekse Yoghurt Taart

Op Een Koude Winterdag Is Het Zalig Om Zoet Te Genieten Van Een Stukje Zelfgebakken Appel Yoghurtcake Deze Cake Zoete Recepten Caloriearm Bakken Yoghurt Taart

Citroen Yoghurt Cake Luchtige Cake Met Griekse Yoghurt Bakeholics Griekse Yoghurt Desserts Eten En Drinken

Lekker En Gezond Yoghurtcake Met Bosbessen Steps Bosbessen Lekker Eten Bosbessen Recepten

Yoghurtcake Met Citroen Blond Met Een Groen Geloof Gezonde Snoepjes Lekker Eten Desertrecepten

Griekse Yoghurt Cake Met Banaan Healthy Griekse Yoghurt Voedsel Ideeen Gezonde Snoepjes

Sinaasappel Yoghurtcake Recept Cake Desserts Voedsel Ideeen Dessert Ideeen

Bosbessen Yoghurt Cake Bosbessen Recepten Cakerecepten Bosbessen Taart Recepten

Pin Op Yum

Yoghurtcake Met Rabarber Recept Rabarbertaart Cakerecepten Rabarber Taart

Recept Yoghurt Cake Recept Lekker Eten Zoete Recepten Recept Cake

De Lekkerste Gezonde Cake Recepten Fitgirlcode Lekker Eten Gezonde Dessertrecepten Gezonde Bakrecepten

Vanille Yoghurt Cake Van Havermout En Rood Fruit Beaufood Vanille Yoghurt Lekker Eten Havermout

Griekse Yoghurt Cake Met Banaan Healthy Kelly Griekse Yoghurt Yoghurt Voedsel Ideeen

Yoghurt Cake Met Blauwe Bessen Mind Your Feed Bosbessen Recepten Suikervrije Cakes Cakerecepten

Mango Yoghurt Cake Beaufood Suikervrije Cakes Suikervrije Recepten Gezonde Zoete Snacks

Photo Griekse Yoghurtcake Met Blauwe Bessen11 Zpsrd5clu4x Png Bosbessen Recepten Catering Recepten Recepten Zonder Bakken

Pin Op Recepten Om Te Maken